2967 bewertungen
  1. 9,5

    We hebben schitterend weer gehad, maar dat heb je niet in de hand. De accommodatie is goed en mooi ingericht, maar voor 6 personen denken we aan de krappe kant. Wij waren met 4 volwassenen en een Labrador die 's avonds in zijn bench slaapt dus dan kom je ergens ruimte tekort waardoor we de 2 salon tafeltjes naar boven hebben verhuisd. Buiten heb je volop plaats en de bergruimtes zijn inverhouding wel ruim ten opzichte van de woning. We hebben nog wel gebruik kunnen maken van de fietsen die er stonden.

    September 2021 - Bart D. übernachtete in Ferienhaus - Noordendolfer 2-51 Zoutelande

  2. 8,3

    Nabijheid van strand en dat mijn hond mee mocht

    September 2021 - Ilonka B. übernachtete in Luxuriöse Studio für 2 Personen (Haustier erlaubt) | Zoutelande

  3. 8

    Nabijheid van het strand, hondvriendelijk

    September 2021 - Desiree S. übernachtete in Luxuriöse Studio für 2 Personen (Haustier erlaubt) | Zoutelande

  4. 6,8

    Keine Bewertung hintergelassen

    September 2021 - Arno D. übernachtete in Luxuriöses Appartement Comfort für 2 Personen

  5. 8,9

    Heerlijk dicht bij zee en een goede uitvalsbasis voor fietsen over het eiland Walcheren.

    September 2021 - Nelly v. übernachtete in Luxuriöse Studio für 2 Personen | Zoutelande

  6. 8,6

    Sehr schöne Einrichtung. Umfangreiche Ausstattung. Lage, Sauberkeit, Terrasse.

    September 2021 - Pietro T. übernachtete in Ferienhaus - Aagtekerkseweg 1 | Oostkapelle "Vijg, Druif, Perzik of Appel"

  7. 10

    Heerlijk appartement, dicht bij het centrum en dicht bij het strand. Super mooi ingericht en lekker ruim opgezet. Echt een aanrader, wij komen zeker weer!

    September 2021 - Ans L. übernachtete in Appartement - Duinstraatje 51 | Zoutelande

  8. 8

    Keine Bewertung hintergelassen

    September 2021 - Marjan B. übernachtete in Luxuriöses Appartement für 4 Personen | Zoutelande

  9. 6,5

    De stille ligging van het huisje Neeltje Jans Het mooie weer

    September 2021 - Marijke v. übernachtete in Vakantiehuis - Herenstraat 9 | Domburg

  10. 7,6

    Das Haus ist nett gemacht und gut ausgestattet.

    September 2021 - Vanessa M. übernachtete in Ferienhaus - Hoge Weide 64 | Oostkapelle